View RSS Feed

Vitamina

Ditari i ReniX- per GEEK People!!! hihi

 1. Google Plus me Pamje te re

  Rrjeti social i Google, Plus, ka vendosur te ndryshoj sadopak pamje. Keto jane disa screenshot nga design i ri!
  Kategoritė
  Internet
 2. Google Plus ndryshon pamjen per te terhequr perdoruesit

  GooglePlus (apo Google+ dh G+) eshte rrjeti social i Google, qe eshte shfaqur pas fenomenit Facebook dhe Twitter. Ne hapat e para pati nje rritje te perdorueseve, por me kalimin e kohes gjerat ndryshuan pasi ajo qe ofrohej nga G+, ishte e ngjashme me te dy Social Network me dominant ne rrjet.

  Dje vizitoret e rregult te Google+, paten nje surprize mbi pamjen e faqes, pasi ajo kishte ndryshuar ...