Receta Gatimi
View RSS Feed

Vitamina

Ditari i ReniX- per GEEK People!!! hihi

 1. Degjo Radio nga iTunes

  Kjo eshte nje guide e shkurter per fillestaret! Si te degjosh radio online nga iTunes.

  iTunes ka nje librari te larmishme me stacione radio online te ndara sipas rrymave:
  Pasi te keni instaluar iTunes falas nga faqja e Apple, hapeni dhe tek Music, do te gjeni siper Internet Radio.
  Pasi ...
  Kategoritė
  Internet
 2. iPhone dhe iPad nuk do te kene kurre Flash!

  Adobe dorezohet mbi faktin per te shtuar dhe Flash mbi iPhone dhe iPad. Ne Program License Agreement te iPhone thuet qarte qe ndalohet kompilimi dhe linkimi i API te dokumentuara nqs nuk i perkasin gjuheve te programimit Objective C, C, C++ o JavaScript.

  Adobe njoftoj se CS5 eshte produkti i fundit qe lejon perdoruesit te perdorin platofmen e tyre per kompilimin ...