Receta Gatimi
View RSS Feed

Inspiration

Daily Design/Photo Inspiration

 1. Logo Design - Foto Frymezuese #10

  Nuk mund te mungonte nje hyrje mbi Logo Desgin.  ...
 2. T-Shirt Design - Foto Frymezuese #9

  Disa ide se si mund te vizatoni nje bluze.
  ...
 3. Foto Frymezuese #8 - Fashion

 4. Foto Frymezuese #7 - Produkte Industrial

  Jemi me hyrjen #7 te ketyre fotove ditore frymezuese dhe ne kete permbledhje do te shikoni disa forma design mbi produkte industriale te ndryshme.


  ...
 5. Foto Frymezuese #6 - Ilustration

  Ne kete seri hyrjesh paraqiten disa Ilustrime/Design te ndryshme.  ...
 6. 3D Inspiration - Foto Frymezuese #5

  Nese ju pelqen 3D, shijoni keto fotografi dhe frymezohuni ne punen tuaj mbi ēfaredo design.
  ...
 7. Foto Frymezuese #4 Daily Inspiration - Arkitekture

  Ne kete hyrje paraqiten disa foto frymezuese mbi arkitekturen.  ...
 8. Foto Frymezuese #3 Daily Inspiration - Typographic

  Kjo hyrje frymezuese i dedikohet llojeve te shkrimit. Nese jeni duke vizatuar ndonje broshure apo logo, merrni stunt nga keto imazhe.

  ...
 9. Foto Frymezuese #2 Daily Inspiration - Business Cards

  Ne kete hyrje mund te gjeni frymezime te ndryshme. Diēka mbi arkitekturen dhe karta biznesi. Gjithashtu mos harroni te vini rripin e sigurimit.

  ...
 10. Foto Frymezuese #1

  Te gjitha hyrjet ne blog me titull Foto Frymezuese do te permbajne imazhe te mbledhura me qellim qe te rrisin kreativitetin tuaj ne pune

  E drejta e vizatimit i perket autorit perkates te ēdo foto:

  ...