View RSS Feed

Multimedia

Kategoria Multimedia

 1. 50 Giga Byte Falas per Perdoruesit e Android

  Nese keni nje telefon me sistem Android, mund te perfitoni deri ne 50 GB falas ne box.net  Ajo qe duhet te beni eshte te lidheni me Google Play (ish google market) dhe te shkarkoni aplikacionin per box.net
  Me ane te Box ju mund te ruani nje kopje te te dhenave te tuaja personale, te ndani ...
 2. Si te vendosim nje mbishkrim mbi foto - Video Tutorial Watermark

  Kjo eshte nje video ne Photoshop per www.lirenti.com "Si te vendosni nje mbishkrim mbi fotot tuaja".  Qendroni me ne per video te tjera! Mos harroni gjithashtu te lini komentin tuaj!