View RSS Feed

blog

Lajme flash te ndryshme!

  1. Statuset e Facebook tani me "ndjenja" dhe "aktivitete"


    Facebook ka leshuar edhe nje vecori te re per perdoruesit e vet, e cila ka te beje me statusin ne facebook, perkatesisht me gjendjen tone aktuale! Tani, perdoruesit mund te etiketojne ndonje film apo show ne statusin e tyre dhe te shprehin edhe gjendjen aktuale rreth atij aktiviteti!
    Kategoritė
    Teknologji