View RSS Feed

blog

Lajme flash te ndryshme!

  1. Ja si duket dizajni i ri i YouTube

    YouTube tani ka leshuar dizajnin e ri per te gjithe perdoruesit ane e mbane botes, duke sjelle me te disa vecori dhe permiresime me te mira! Pervec kesaj, tani videot e preferuara mund t`i shikoni nga cdo pajisje, smartphone apo tablet!

    ...
    Kategoritė
    Multimedia