Receta Gatimi
View RSS Feed

Vitamina

Degjo Radio nga iTunes

Rate this Entry
Kjo eshte nje guide e shkurter per fillestaret! Si te degjosh radio online nga iTunes.

iTunes ka nje librari te larmishme me stacione radio online te ndara sipas rrymave:
Pasi te keni instaluar iTunes falas nga faqja e Apple, hapeni dhe tek Music, do te gjeni siper Internet Radio.
Pasi ta zgjidheni do te shfaqen kategorite e ndryshme te rrymave muzikore. Zgjidhni nje dhe kliko per te degjuar!

Per ta zvogeluar shtypni CTRL+SHIFT+M ose CTRL+SHIFT+1


Degjim te kendshem!
Kategoritė
Internet

Komente

Trackbacks

Total Trackbacks 0
Trackback URL: