View RSS Feed

blog

Ja si duket dizajni i ri i YouTube

Rate this Entry
YouTube tani ka leshuar dizajnin e ri per te gjithe perdoruesit ane e mbane botes, duke sjelle me te disa vecori dhe permiresime me te mira! Pervec kesaj, tani videot e preferuara mund t`i shikoni nga cdo pajisje, smartphone apo tablet!

Kategoritė
Multimedia

Komente

Trackbacks

Total Trackbacks 0
Trackback URL: