Receta Gatimi
View RSS Feed

blog

Statuset e Facebook tani me "ndjenja" dhe "aktivitete"

Rate this Entry

Facebook ka leshuar edhe nje vecori te re per perdoruesit e vet, e cila ka te beje me statusin ne facebook, perkatesisht me gjendjen tone aktuale! Tani, perdoruesit mund te etiketojne ndonje film apo show ne statusin e tyre dhe te shprehin edhe gjendjen aktuale rreth atij aktiviteti!
Kategoritė
Teknologji

Komente

Trackbacks

Total Trackbacks 0
Trackback URL: