Docky eshte nje menu e shpejte per GNOME. Programuesit e Docky kane dhe nje shprehje mjaft gazmore For everything Do can do, Docky can too

Ja di duket Docky:Ja dhe nje imazh tjeter me nje nen menu:Ju mund ta shkarkoni direkt nga Reposity i Ubuntu duke kerkuar per Docky ose nga faqa: http://do.davebsd.com/download.shtml