Nuk eshte asnjehere vone per te mbajtur trupin ne forme dhe per te rregulluar pak muskujt e barkut. Ka vetem 1 muaj qe festat kane mbaruar dhe shume nga ne ndonje kile i ka shtuar! Forca, shtroni tapetin dhe filloni nga ushtrimet.