Per besimtaret dhe historianet ky eshte nje thesar qe ska ēmim!
70 Libra Metali te lidhura me unaza hekuri, shume te lashte, qe mund te ndryshojne historine e botes lidhur me krishterimin.
Librat kane madhesine e nje karte krediti dhe kane te mbishkruara simbole te fese Messiah, si dhe nenkuptojne ngjarje per Kryqezimin dhe Ringjalljen.

Ja dhe disa foto nga zblulimi dhe librat:

Jepni mendimin tuaj ne duhen bere publike nese zbulimi eshte i forte?