Edhe pse jetojme ne nje periudh mjaft te integruar pas teknologjise, ku ftesat mund te behen nepermjet 1 mesazhi ne celuar apo nepermjet rrjeteve sociale, ka shume njerez qe vleresojn ftesat tradicionale ne leter/kartolin.Si te shkruani nje Ftese per festen e Ditelindjes!

Letra dhe vizatimet
Ne radhe te pare duhet gjetur stili i kartolines! Shumica e ftesave ne leter behen per femijet e vegjel dhe ideale eshte te vizatohen personazhe nga bota e femijeve si dhe dekorime te ndryshme! Me ane te kompjuterit dhe ēfaredo editor teksit si Microsoft Word apo Open office, mund te vendosni personazhe te ndryshme si dhe te percaktoni nje shkrim serioz, por nje te rritur, dhe sa me argetues dhe me ngjyra per nje femij.

Data dhe Vendi
Ne kartolin nuk duhet te mungojne informacionet mbi festen e ditelindjes! Duhet te specifikoni daten, vendin dhe oren e festes.

Lloji i Festes
Eshte mjaft e rendesishme te specifikoni se ēfare do te ndodhi ne festen tuaj te ditelindjes. Do te jete thjesht nje aperitiv, do te darkohet, do te kete amosfer per kercim apo do te jete nje park lojrash ne rastin e femijeve. Mbase duket pak e stonuar, por te ftuarit duhet ti dine keto te dhena per tu pergatit paraprakisht. Gjithashtu specifikoni mesatarisht kohezgjatjen.


Ne forumin tone gjithashtu egziston nje hapesire ku ju mund ti beni urime ditelindjesh te afermeve tuaj!