Thuhet se Apple eshte ne negociata e siper me Twitter dhe deshiron qe te investoje me qindra miliona dollare ne sherbimin Micro-Blogging, Twitter.


Sipas thashethemeve thuhet se Apple ne muajt e kaluar ka patur disa bisedime me Twitter, New York Times pretendon nga burimet e veta qe keto thashetheme te jene te verteta dhe qe Apple po planifikon te investoje nje shume te majme dollaresh ne sherbimin Micro-Blogging, Twitter. Sidofte te dyja firmat akoma nuk kane ardhur ne nje rezultat konkret. Gjithashtu mungon edhe konfirmimi zyrtar i Apple per investimin ne fjale.