iTools eshte nje program falas per pajisjet me iOS (iPhone, iPod, iPad etj...) i cili ju mundeson te menaxhoni iPajisjen tuaj shum lehte dhe shpejt, pa patur nevoje te hapni iTunes! Aty ju mund te beni ēdo gje... Te transferoni kenge, foto, video, te fshini kenge apo foto apo video, te beni nje "ringtone" (zile per iPhone), t'i transferoni kontaktet etj... Me 1 fjal gjithēka! Programi siē ju thash eshte falas dhe mund ta shkarkoni nga lidhja me poshte.

Kodi:
http://itools.hk/multi_lang_pc_download.htm