Sipas nje raporti nga Portali Bloomberg, thuhet se Microsoft eshte duke synar qe aplikacionin e vet per E-Mail per pajisjet Android dhe iOS ta zevendesoje me ate te blere se fundmi, Acompli Email.

Blerja e Start Up-it Acompli Email thuhet se i ka kushtuar gjigandit informatik dikund rreth 200 milion dollare.