Mirembrema.

Kush mund tme jap ndonje informacion te sakte se kush kane qene website-tet e pare ne shqiperi dhe cfare ka ndosh me to?!

2. A ka nje direktori te mirefillte per webfaqet shqiptare?

Kte info i kerkoj sa per info dhe per diskutim.