iTools eshte nje program i cili ju mundeson te menaxhoni iPajisjen tuaj pa patur nevoje qe te instaloni iTunes! Me kete program ju mund te beni:

  • Krijo zile (ringtones) per iPhone/iPod/iPad
  • Qasje ne iTunes - Me iTools ju mund te qaseni ne te gjitha skedaret e juaja te ruajtura (backup) ne librarine e iTunes
  • Menaxhim i aplikacioneve. Mund t'i shikoni dhe perpunoni (edit) aplikacionet e instaluara ne pajisjen tuaj
  • Bartje e skedareve. Me iTools ju mund te bartni skedare te ndryshem nga nje iPajisje ne tjetren
  • Super Backup: Beni backup (ruaj) dhe restore (kthe nga fillimi) te gjitha te dhenat dhe skedaret nga cdo iPajisje, komplet apo ne menyre te perzgjedhur
  • File Explorer - Zbulues i skedareve i cili ju mundeson te shikoni me mire sistemin dhe skedaret e juaja ne iPajisje
  • Menaxhim i rrjetit Wireless
  • Firmware Download - Shkarko leht dhe shpejt perditesimet e fundit per iPajisjen tende
  • Kopjo cdo fotografi dhe hidhe ne PC apo anasjelltas, duke perfshire edhe Camera RollShkarko iTools 3.2.1 | 14.9MB (Freeware)
Shiko webfaqen e programit


Foto