Kush tha qe Apple eshte "e re" ne fushen e Teknologjise? Ju sigurojme se shumicen e ketyre produkteve te renditura me poshte, nuk e keni ditur asnjehere se kane ekzistuar dhe per me teper i perkasin kompanise Apple!


Kasete lojerash per Apple II (197
Apple Printer (1979-198
MacWrite (1984-1994) Program shkrimi i ngjajshem me Microsoft Word
Koleksioni i Apple (1986)
Apple Scanner (1988-1997)
Apple Newton (1993-199
Apple PowerCD (1993-1996)
Apple QuickTake Camera (1994-1997)
Apple Pippin (1995-1997)
Apple Flower Power iMac (2002)
Apple eMac (2002 – 2006)
iPod HiFi (2006-2007)
Apple Gold EarPods (2013)