Gjate mbremjes se sotme, Apple ka mbajtur konferencen e saj vjetore, Worldwide Developer Conference (WWDC), duke prezantuar keshtu Sistemin e ri Operativ Mobil, iOS 10 sidhe ate per kompjuteret e vet Mac, te riemeruar ne MacOS.

Versioni i ri i iOS 10 do te vije kete vjeshte dhe ai do te mund te instalohet ne keto pajisje


iPhone

 • iPhone 5
 • iPhone 5c
 • iPhone 5s
 • iPhone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone SEiPad

 • iPad 4th-gen
 • iPad Air
 • iPad Air 2
 • iPad Pro (both sizes)
 • iPad mini 2
 • iPad mini 3
 • iPad mini 4


iPod

 • iPod touch 6th-gen


Versioni Beta per Developers eshte i gatshem qe tani per shkarkim.