Dua te krijoj nje email ne Ipad (ios 5.1.1 pasi eshte i vjeter), por nuk po mundem me e perfundu, njeher me kerkon verifikim ne emailn rezerv dhe aty verivikohet me sukses, pastaj me thote verifikoje tek emaili i krejuar ne Apple psh xxx@gmail.com, ketu nuk po di si ta hap emailin e krijuar ne itunes.
Dua ndihme