Eshte hapur nje forum i ri blackhat me ndrryshe.
http://blacktools.cf/forum/index.php
Forumi eshte akoma ne ndertim por do tju sygjeroja te rregjistroheshit.
Ne qoftese hasni ndonje bug ose dicka tjeter me kontaktoni ne forum.
Ne kete forum mund te gjeni Programe toolsa, mesime,edhe shum gjera te tjera rreth hacking si ashtu dhe w4r3z