Pas shume peripecishe, kompania Jug-Koreane, Samsung, me ne fund, ne nje njoftim zyrtar, ka konfirmuar lansimin e smartphone-it te vet, Galaxy Note 7, i cili do te vije i emertuar si "Fan Edition".

Ndryshimi qendron jo vetem tek emri i Note 7 "Fan Edition", por edhe tek bateria e tij, e cila do te jete me e vogel sesa ajo e modelit paraprak (3200mAh kundrejt Note 7 origjinal me 3500mAh). Cmimi fillestar i pajisjes ne fjale do te jete 699,600 won (rreth $610) kur te dale ne shitje me 7 Korrik ne Korene e Jugut. Ky cmim eshte 30% me i ulet sesa ai i modelit paraprak. Samsung ka si synim te shesi 400.000 njesi ne Korene Jugore si fillim dhe me vone do te vendosin nese do ta lansojne pajisjen edhe neper tregjet e tjera te botes apo jo.