[album:cbn9zeco]186[/album:cbn9zeco]

Ferrari drejt Kalifornia, USA
Kabriole, e eger dhe nje motorr prej 460 cv qe te lejon nje shpejtesi nga 0 ne 100 km/h ne me pak se 4 sekonda.
Makina eshte e disponueshme dhe ne versionin me freksion 7 marrshe.