Lista me 7 Antiviruset Falas
Nqs keni nje sistem operativ Windows XP apo Windows Vista nje Antivirus eshte teper i nevojshem ne kompjuterin tuaj. Ja ēfare kemi pregatitur per ju, te gjitha versione falas te paketave Anti-Virus.
Te gjitha versione me poshte jane falas, ju nuk duhet te pagoni asnje monedh dhe keni azhornime ditore po ashtu falas apo te krakoni programe antivirusi qe shpesh here kane nje fund te dhimbshem.

Avast Anti Virus Home Edition 4.8 (Falas)
Shkarko

AVG Anti Virus 8.0.1 (Falas)
Shkarko

Avira Antivir Personal 8.1 (Falas)
Shkarko

PCTools Anti Virus 4 (Falas)
Shkarko

BitDefender Anti Virus 10 (Falas)
Shkarko kerkon email per linkun qe shkakon

Dr.Web Anti Virus 4.44 (Falas)
Shkarko

ClamWin Anti Virus 0.93 (Falas)
Shkarko