Kodet per aparatura satelitore


+ Pėrgjigju tek Diskutimi
Faqja 1 nga 2 12 I funditI fundit
Rezultatet nga 1 deri tek 20 prej 35
 1. #1
  i/e rregjistruar 10% Maska e angelo_custode
  Anėtarėsimi
  Jan 2007
  Vendndodhja
  shkoder
  Postime
  16
  Reputacioni
  0

  Exclamation Kodet per aparatura satelitore

  RAI Hotbird seca 1/2 PROVIDER-0030 (02E2)
  Key0C 3A689CCBDC6BF998<--- April 2009
  Key0D:
  a02a46702a3ded82 <--- March 2009
  Decimal: 160 042 070 112 042 061 237 130
  KEY 0E: 57327DC2A862B1FB--->service
  freq:10992-v-27500 RAI 1--2--3--4
  Mediatech4°WAMOS seca 11260 - H -
  27500 - 3/4 01/01/2009
  KEY 0C E987B41725553156
  -->april(next)
  KEY 0D: DE0E9B62BCCC7344--->March
  KEY 0E: 4578D399FB03D7E4 --->Service
  11260 - H - 27500 - 3/4
  Animax
  MiniMax Romania
  Musicmax Adult
  MusicMax Hungary - FTA
  Animax+1
  Minimax Hungary
  Hir TV
  FilmMuzeum
  Pax TV Hungary
  4! Story TV
  Minimax Romania
  animax Romania
  Minimax Hungary
  animax Hungary
  Super1
  Minimax Serbia
  HOTBIRD--13 E PROV-0084-SECA 2-CAID:
  0100
  Key 0C : E8 C2 34 75 02 36 1C BD <--- April
  KEY: 0D F65C528910197C41 -->March
  KEY: 0E
  E37B10CC2B1A6E33-->Servis
  Freq: 11034 V 27500 W9
  BOOMRANG
  TELEMELODY
  BERBERE TV

  Astra 19.2°E-CANALSAT
  Prov Id : 0081-SECA2--ONLY via MOSC
  KEY 0C: FDEAEC230BC86F4B---> February
  KEY 0D: DCFBE87E508BD6BC--->March
  KEY 0E: 41231879DF1445A9 --> Service
  HOTBIRD 13°Provider ID
  0085--SECA2-----ONLY via MOSC
  KEY 0C:
  61450097573A9B37--->February
  KEY 0D: F74691A4E1046230--->March
  KEY 0E: B932B7B814580C41 ---> Service
  11034 V 27500 3/4 NC2--
  PINK TV
  PINKX
  TELE MELODY
  BOOMERANG
  W9
  ASTRA-FR-2-3-4-5/TRACE TV/MOTOR TV

 2. #2
  i/e rregjistruar 10% Maska e angelo_custode
  Anėtarėsimi
  Jan 2007
  Vendndodhja
  shkoder
  Postime
  16
  Reputacioni
  0

  Exclamation kodet per aparatura satelitore

  per me shume informacion lidhuni me adrese e

  EMAIL:
  Redaktuar pėr herė tė fundit nga ReniX; 13-03-2009 mė 06:01 PM. Arsyeja: ca ke per te thene shkruaje!

 3. #3
  i/e rregjistruar 10% Maska e angelo_custode
  Anėtarėsimi
  Jan 2007
  Vendndodhja
  shkoder
  Postime
  16
  Reputacioni
  0

  Exclamation pirateri kodesh - SECA - VIACESS - NAGRAVIZION - IRDETO - ETC...... :

  RAI Hotbird seca 1/2 PROVIDER-0030 (02E2)
  Key0C 3A689CCBDC6BF998<--- April 2009
  Key0D:
  a02a46702a3ded82 <--- March 200
  Decimal: 160 042 070 112 042 061 237 130
  KEY 0E: 57327DC2A862B1FB--->service
  freq:10992-v-27500 RAI 1--2--3--4


  Mediatech4°WAMOS seca 11260 - H -
  27500 - 3/4 01/01/2009
  KEY 0C E987B41725553156
  -->april(next)
  KEY 0D: DE0E9B62BCCC7344--->March
  KEY 0E: 4578D399FB03D7E4 --->Service
  11260 - H - 27500 - 3/4
  Animax
  MiniMax Romania
  Musicmax Adult
  MusicMax Hungary - FTA
  Animax+1
  Minimax Hungary
  Hir TV
  FilmMuzeum
  Pax TV Hungary
  4! Story TV
  Minimax Romania
  animax Romania
  Minimax Hungary
  animax Hungary
  Super1
  Minimax Serbia

  HOTBIRD--13 E PROV-0084-SECA 2-CAID:
  0100
  Key 0C : E8 C2 34 75 02 36 1C BD <--- April
  KEY: 0D F65C528910197C41 -->March
  KEY: 0E
  E37B10CC2B1A6E33-->Servis
  Freq: 11034 V 27500 W9
  BOOMRANG
  TELEMELODY
  BERBERE TV

  Astra 19.2°E-CANALSAT
  Prov Id : 0081-SECA2--ONLY via MOSC
  KEY 0C: FDEAEC230BC86F4B---> February
  KEY 0D: DCFBE87E508BD6BC--->March
  KEY 0E: 41231879DF1445A9 --> Service

  HOTBIRD 13°Provider ID
  0085--SECA2-----ONLY via MOSC
  KEY 0C:
  61450097573A9B37--->February
  KEY 0D: F74691A4E1046230--->March
  KEY 0E: B932B7B814580C41 ---> Service
  11034 V 27500 3/4 NC2--
  PINK TV
  PINKX
  TELE MELODY
  BOOMERANG
  W9
  ASTRA-FR-2-3-4-5/TRACE TV/MOTOR TV

 4. #4
  i/e rregjistruar 10% Maska e angelo_custode
  Anėtarėsimi
  Jan 2007
  Vendndodhja
  shkoder
  Postime
  16
  Reputacioni
  0

  Exclamation kodet ne reja

  N 4B11 01 0174e35df94743bbf2339c3b9de9eabf ; Spain Cable TV
  N C102 01 30CABE2EE990B313F66CB8D39F168928 ; TV Globo
  N 7311 00 30BADEC573476A3102173DE14FA60D22 ; Telefonica Brasil (61W)
  N 7311 01 234CA318F8D0F574E6872231573047C0 ; Telefonica Brasil (61W)
  N 0001 01 D5C5700AFCC7A8A122FC7A8909889C72 ; DishNetwork (USA)
  N 0101 01 D5C5700AFCC7A8A122FC7A8909889C72 ; DishNetwork (USA)
  F 21AD0BEA 00 D50518F29C8DB5DE8A0287131020F525 ;FrenchLoverTV
  F 21B814B4 00 71EE005FF1A80FA86609B1200A44A9F7 ;X-Dream TV
  F 00820780 00 24B3532AB5C51F9935CC9A9BD64FF51A ;Free-X TV2
  F 00860782 00 AA47F5E6DA1B43381D1DBEF83F3A7AF3 ;Free-X TV
  S 002A 0C E987B41725553156 ; Mediatech (4W)
  S 0080 0D 89D0615E7F1CF494 ; canalsat (19E)
  F 0A910E10 01 8f1c943f5e8e826e ; JSC Sports +3 (7W)
  F 0A910E10 00 241e9bdd11f15557 ; JSC Sports +3 (7W)
  F 0A900E09 01 2c0c245c69a1151f ; JSC Sports +2 (7W)
  F 0A8F0E08 01 c9692456f8bc1ed2 ; JSC Sports +1 (7W)
  F 0A900E09 00 e42f788b8f896880 ; JSC Sports +2 (7W)
  F 0A8F0E08 00 f60dadboa9bdc92f ; JSC Sports +1 (7W)
  N 2111 00 339EDE5269DD018C2FD5338AD18C3A2F ; Digi TV (1W) active  per me teper informacion merrni emailn tim :

  angelocustode@hotmail.com

 5. #5
  i/e rregjistruar 10% Maska e angelo_custode
  Anėtarėsimi
  Jan 2007
  Vendndodhja
  shkoder
  Postime
  16
  Reputacioni
  0

  Exclamation Kode per - SECA - VIACESS - NAGRAVIZION - IRDETO

  pirateri kodesh - SECA - VIACESS - NAGRAVIZION - IRDETO - ETC...... :

  --------------------------------------------------------------------------------

  RAI Hotbird seca 1/2 PROVIDER-0030 (02E2)
  Key0C 3A689CCBDC6BF998<--- April 2009
  Key0D:
  a02a46702a3ded82 <--- March 200
  Decimal: 160 042 070 112 042 061 237 130
  KEY 0E: 57327DC2A862B1FB--->service
  freq:10992-v-27500 RAI 1--2--3--4


  Mediatech4°WAMOS seca 11260 - H -
  27500 - 3/4 01/01/2009
  KEY 0C E987B41725553156
  -->april(next)
  KEY 0D: DE0E9B62BCCC7344--->March
  KEY 0E: 4578D399FB03D7E4 --->Service
  11260 - H - 27500 - 3/4
  Animax
  MiniMax Romania
  Musicmax Adult
  MusicMax Hungary - FTA
  Animax+1
  Minimax Hungary
  Hir TV
  FilmMuzeum
  Pax TV Hungary
  4! Story TV
  Minimax Romania
  animax Romania
  Minimax Hungary
  animax Hungary
  Super1
  Minimax Serbia

  HOTBIRD--13 E PROV-0084-SECA 2-CAID:
  0100
  Key 0C : E8 C2 34 75 02 36 1C BD <--- April
  KEY: 0D F65C528910197C41 -->March
  KEY: 0E
  E37B10CC2B1A6E33-->Servis
  Freq: 11034 V 27500 W9
  BOOMRANG
  TELEMELODY
  BERBERE TV

  Astra 19.2°E-CANALSAT
  Prov Id : 0081-SECA2--ONLY via MOSC
  KEY 0C: FDEAEC230BC86F4B---> February
  KEY 0D: DCFBE87E508BD6BC--->March
  KEY 0E: 41231879DF1445A9 --> Service

  HOTBIRD 13°Provider ID
  0085--SECA2-----ONLY via MOSC
  KEY 0C:
  61450097573A9B37--->February
  KEY 0D: F74691A4E1046230--->March
  KEY 0E: B932B7B814580C41 ---> Service
  11034 V 27500 3/4 NC2--
  PINK TV
  PINKX
  TELE MELODY
  BOOMERANG
  W9
  ASTRA-FR-2-3-4-5/TRACE TV/MOTOR TV

 6. #6
  i/e rregjistruar 10% Maska e angelo_custode
  Anėtarėsimi
  Jan 2007
  Vendndodhja
  shkoder
  Postime
  16
  Reputacioni
  0

  Exclamation Kode per - SECA - VIACESS - NAGRAVIZION - IRDETO

  Digi tv nagravision2 Prov 2111/2011
  Intelsat 11-02 Thor 2//3
  date 13.3 2009
  N 2111 < 01 > ( EB E8 D0 D4 D6 39 19 4F B8 46 D2 02 C6 8E D3 92 )  TV Globo Prov C102
  nagravision2 HOTBIRD 13°
  date 12.3 2009
  N C102 < 01 > ( 30 CA BE 2E E9 90 B3 13 F6 6C B8 D3 9F 16 89 28 ) TV Globo


  RAI Hotbird seca 1/2 PROVIDER-0030 (02E2)
  Key0C 3A689CCBDC6BF998<--- April 2009
  freq:10992-v-27500 RAI 1--2--3--4

  Mediatech4°WAMOS seca 11260 - H -
  27500 - 3/4 01/01/2009
  KEY 0C E987B41725553156
  -->april(next)
  KEY 0D: DE 0E 9B 62 BC CC 73 44--->March
  KEY 0E: 45 78 D3 99 FB 03 D7 E4 --->Service
  11260 - H - 27500 - 3/4
  Animax
  MiniMax Romania
  Musicmax Adult
  MusicMax Hungary - FTA
  Animax+1
  Minimax Hungary
  Hir TV
  FilmMuzeum
  Pax TV Hungary
  4! Story TV
  Minimax Romania
  animax Romania
  Minimax Hungary
  animax Hungary
  Super1
  Minimax Serbia


  HOTBIRD--13 E PROV-0084-SECA 2-CAID:
  0100
  Key 0C : E8 C2 34 75 02 36 1C BD <--- April
  KEY: 0D F6 5C 52 89 10 19 7C 41 -->March
  KEY: 0E
  E37B10CC2B1A6E33-->Servis
  Freq: 11034 V 27500 W9
  BOOMRANG
  TELEMELODY
  BERBERE TV

 7. #7
  Anėtarė i Nderuar 35% Maska e kuklla
  Anėtarėsimi
  Jul 2007
  Vendndodhja
  europe
  Postime
  2,096
  Reputacioni
  13
  dhe si perdoren keto?

 8. #8
  i/e rregjistruar 10% Maska e angelo_custode
  Anėtarėsimi
  Jan 2007
  Vendndodhja
  shkoder
  Postime
  16
  Reputacioni
  0

  Arrow

  keto perdoren per aparature satelitore ( starsat 3000 - 3500 - 6400 )dhe per aparatura te tjera qe mund ti vihen kodet ne menyre automatike psh:
  per aparaturen satelitore (satrsat 3500) veprohet ne kete menyre :
  shtyp meny pastaj formon kodin (12345) ose (1234)psatej ju hapet nje tabele ku shkruan (nagravision - nagravision 2 - seca 0- viacess - mediaguard etc ):
  pastaj shkoni tek seca dhe shtyp butonin ok pastaj vendose codin ghe shtyp perseri ok pastaj per ta ruajtur shtyp menu

  percdo pa cartesi konkatktoni ne adresen e emailt :

  angecustode@hotmail.com

  faleminderit tung

 9. #9
  i/e rregjistruar 20% Maska e rrugaci i vogel
  Anėtarėsimi
  Feb 2009
  Postime
  166
  Gjinia
  Mashkull
  Reputacioni
  10
  Ej keto kode i gjeta edhe un ne internet dhe disa me hyne ne pune per paketen time dixhitale satelitore!

 10. #10
  i/e rregjistruar Maska e refaele
  Anėtarėsimi
  Aug 2010
  Postime
  3
  Gjinia
  Mashkull
  Reputacioni
  0
  mire mrama ku mundem ti gjej kodet e nagravizion.tek sateliti thor .ju flm

 11. #11
  iii pazevendesueshem! Super Mod Maska e ReniX
  Anėtarėsimi
  Nov 2006
  Vendndodhja
  Fi-IT
  Postime
  14,347
  Gjinia
  Mashkull
  Hyrjet Blog
  50
  Reputacioni
  30
  Mire se vjen refaele!

  mund te jesh me i qarte ēfare jeni duke kerkuar?

 12. #12
  i/e rregjistruar Maska e refaele
  Anėtarėsimi
  Aug 2010
  Postime
  3
  Gjinia
  Mashkull
  Reputacioni
  0
  pershendetje renix.dua te shikoj neshjet tek sateliti thor .tani ka ndrruar kan dal tek sateliti hellas sat 39 grade por nuk i di ku ti gjej kodet qe ti vendosi me dor qe te hapen kanalet e kodifikuar.ju flm

 13. #13
  iii pazevendesueshem! Super Mod Maska e ReniX
  Anėtarėsimi
  Nov 2006
  Vendndodhja
  Fi-IT
  Postime
  14,347
  Gjinia
  Mashkull
  Hyrjet Blog
  50
  Reputacioni
  30
  Uroj te bejne pune:

  Arena Sport1, 2, 3, 4 (Bulsatcom) on Hellas Sat 39E New Freq and > FTA < / 20.08.2010

  Hellas Sat 2 (39E) - Bulsatcom: New frequency for ArenaSport 2: 11012.00MHz, pol.V (DVB-S2 SR:30000 FEC:3/4 SID:131 PID:680/131 Serbian- Clear)

  Hellas Sat 2 (39E) - Bulsatcom: New frequency for ArenaSport 3: 11012.00MHz, pol.V (DVB-S2 SR:30000 FEC:3/4 SID:134 PID:692/693 Serbian- Clear)

  Hellas Sat 2 (39E) - Bulsatcom: New frequency for ArenaSport 4: 11012.00MHz, pol.V (DVB-S2 SR:30000 FEC:3/4 SID:135 PID:672/673 Serbian- Clear)

  Hellas Sat 2 (39E) - Bulsatcom: New frequency for ArenaSport 1: 11012.00MHz, pol.V (DVB-S2 SR:30000 FEC:3/4 SID:139 PID:712/713 Serbian- Clear)

 14. #14
  i/e rregjistruar Maska e refaele
  Anėtarėsimi
  Aug 2010
  Postime
  3
  Gjinia
  Mashkull
  Reputacioni
  0
  mire mrama renix.te flm sh .une nuk dua frekuenca une dua koded qe vendosen ne aperatur.une kam apareture golden interstar 890 hd pershembull ky 00 ka 16 shifra dhe germa ,ju flm sh

 15. #15
  Spara hapen me me kode kanalet.Por po ke mundesi te besh server mund te shofesh shume paketa satelitore

 16. #16
  curva sud....... Autorė Maska e 3r1k0
  Anėtarėsimi
  Apr 2010
  Vendndodhja
  Tirana Albania
  Postime
  1,081
  Gjinia
  Mashkull
  Reputacioni
  10
  Citim Mesazhi origjinal i postuar nga rivieri79 Lexo postimin
  Spara hapen me me kode kanalet.Por po ke mundesi te besh server mund te shofesh shume paketa satelitore
  kjo puna e serverit me inereson ta dija...........
  nese mundesh te na ndihmosh me ndonje gje konkrete(info, tutorial) do ishe i nderuar dhe do ndihmoje shume anetare te forumit ..............
  Tani per tani cdo gje si filma,sport e te tjera i shoh ne site te ndryshme ne net, por cilesia eshte jo dhe aq e mire...........megjithate si pa pagese qe eshte ,eshte mire

 17. #17
  Drejtuesit e Forumit Administrator Maska e Peniel
  Anėtarėsimi
  Nov 2006
  Vendndodhja
  Athinė, Greqi
  Postime
  548
  Gjinia
  Mashkull
  Reputacioni
  10
  Ēėshtja nuk ėshtė tė ndėrtosh ti njė server por tė gjesh njė server i cili shpėrndan ēelėsa. Zakonisht servera tė tillė nuk kanė jetėgjatėsi pasi asnjė paketė nuk ka interes tė humbasė lekė. Mund tė ndėrtosh server por nė bashkėpunim me disa shokė apo miq tė tu dhe kjo pėr tė ndarė shpenzimet e abonimit. Kjo kėrkon njohuri dhe mjetet e nevojshme.

  Shqiptarėt janė mėsuar ti bien qylit por jo gjithmonė ka qyl dhe ndonjėherė mirė ėshtė tė fusim dorėn nė xhep.

 18. #18
  1shi VIP-Donator Maska e vaaldr1n
  Anėtarėsimi
  Jul 2010
  Vendndodhja
  New Mojave
  Postime
  11,446
  Gjinia
  Mashkull
  Hyrjet Blog
  25
  Reputacioni
  20
  Sen hiq sjom ka kuptoj

 19. #19
  i/e rregjistruar 10% Maska e pbc91
  Anėtarėsimi
  Jun 2011
  Postime
  17
  Gjinia
  Mashkull
  Reputacioni
  0
  nje nga aparatet me te mire eshte deambox gjerman eshte me software linux me ate aparat mud te besh gjithcka por kushton goxha
  keto jane modelet http://www.dream-multimedia-tv.de/en/products
  DM 8000 HD PVR
  DM 7025 +
  DM 7020
  DM 800 HD se
  DM 800 HD PVR
  DM 600 PVR
  DM 500 HD
  DM 500 +
  shumica e tyre jane dhe server por duhet te programohen nga njeri qe i di. dhe patjeter duhet te keni internet te pakten mbi 512mbps qe te mos keni ngrirje te ikones

 20. #20
  i/e rregjistruar 10% Maska e pbc91
  Anėtarėsimi
  Jun 2011
  Postime
  17
  Gjinia
  Mashkull
  Reputacioni
  0
  nje nga aparatet me te mire eshte deambox gjerman eshte me software linux me ate aparat mud te besh gjithcka por kushton goxha
  keto jane modelet http://www.dream-multimedia-tv.de/en/products
  DM 8000 HD PVR
  DM 7025 +
  DM 7020
  DM 800 HD se
  DM 800 HD PVR
  DM 600 PVR
  DM 500 HD
  DM 500 +
  shumica e tyre jane dhe server por duhet te programohen nga njeri qe i di. dhe patjeter duhet te keni internet te pakten mbi 512mbps qe te mos keni ngrirje te ikones. Per me te lira
  ka dhe clone nga kina e taivani po po te besh up date nga firma ta bllokon dhe pastaj del jashte funksionit

+ Pėrgjigju tek Diskutimi
Faqja 1 nga 2 12 I funditI fundit

Tema tė ngjashme

 1. Shikimi i kanaleve satelitorė nė mė shumė se njė TV
  Nga pirro nė forum Pyetni Ekspertėt e Informatikės
  Pėrgjigje: 7
  Postimi i Fundit: 13-06-2013, 10:41 PM
 2. Kodet ezadecimal te ngjyrave ne HTML
  Nga iWeb nė forum Webmaster Area
  Pėrgjigje: 0
  Postimi i Fundit: 20-07-2011, 09:00 PM
 3. Kodet e celulareve Samsung
  Nga eugjeni nė forum Smartphone
  Pėrgjigje: 1
  Postimi i Fundit: 22-03-2010, 09:39 PM
 4. Kodet postar per Kosoven
  Nga eki89 nė forum Tė ndihmojmė njėri-tjetrin
  Pėrgjigje: 7
  Postimi i Fundit: 08-02-2010, 01:30 AM
 5. Parashiko Kodet HTML
  Nga Design nė forum Webmaster Area
  Pėrgjigje: 1
  Postimi i Fundit: 18-01-2010, 01:00 AM