vetem ne www.lirent.com

1) Hapni google.com

2) Klikoni "Advanced Search"qe ndodhet ne te djathte te serch box-it

3)Klikoni diku poshte ku lexon : "Date, usage rights, numeric range, and more"
) Dhe tek Date: (how recent the page is) ndryshojeni nga anytime ne past 24 hourskeshtu per cfare do lloj kerkimi qe te beni do te dalin rezultate te fresketa qe maksimumi mund te kene 24 qe jane postuar


4) Tani jeni te lire te kerkoni per rapidshare acc me cfare fjale kyce te doni (P.S fjalet kyce shkruajini ne search box-in e pare qe del i cili shkruan all these words
Si psh "Rapidshare Premium account unsecure" ose "Expiration-date:*rapidshare +2009 +login:" ose "accountid= password=" ose dicka tjeter ka shume keyworde qe lidhen me rapidshare premium account une preferoj te perdor accountid= password= pasi ne kete forme i shkurajne pergjithesisht postuesit accountet

4) Pasi t'ju kene dale rezultatet provojini accountet me rradhe ,
mund t'ju ndodhe qe mos te hyni dot ne faqe pasi kerkon te jeni te rregjistruar ose eshte zone per antare me grada ,ath ju mos e hapni por kenaquni me aq sa te tregon google ne ato 2-3 rreshta dhe provoji accountet qe dalin aty ,,me pak fat dhe do te kesh nje premium per pak kohe ,nqs eshte unsecure i nderron pass dhe adresen e -mailit me adresen tend dhe ai acc behet i joti.

Kete gje provojeni 3-4 here ne dite dhe shikoni per postime qe jane bere se afermi (google tregon oren kur eshte bere postimi per cdo rezultat qe nxjerr)
me pak fat do te gjeni nje acc ose shume ......


vetem ne www.lirenti.com