Per te gjithe dashamireseit/programuesit e Java, ja ku eshte nje truk i vogel per konvertimin e String ne Date!

Ky eshte kodi:
Kodi PHP:
String dateString "2010/05/10";
SimpleDateFormat dateFormat = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy");
Date convertedDate dateFormat.parse(dateString); 
Nuk ishte dhe aq i veshtire apo jo!
Mire u degjofshim ne truket e tjera!