Hey, vera po vjen! Nuk eshte turp te dalesh ne pazh me kete shendet qe kemi marre dhe me barkun e fryre?

Vihuni punes per te stervitur muskujt e barkut per vajza dhe djem vetem ne 8 minuta. Ndiqni video ne dy pjese dhe do te keni nje trup perfekt per kete vere te nxehte!

Niveli i Pare:


Niveli i Dyte:


Forca mos u dorzoni!!! Nje dy, Nje dy!!!