PDA

Shiko versionin e plotė : Probleme dhe Ushtrime Shkollore  1. Fizike - Ushtrime te zgjidhura nga Kinematika
  2. Fizike - Ligjet e Njutonit
  3. Fizike - Ushtrime te zgjidhura nga Dinamika
  4. Cili nga dy numrat ne rrenje katrore eshte me i madh