PDA

Shiko versionin e plotė : Mesime Design/Photoshop 1. Photoshop - Disa teknika per fotot HDR
 2. Video Mėsimi 1 - Photoshop per Fillestaret - Move Tool
 3. Si te aplikojme efektin e shiut ne nje foto! - Rain Effect Photoshop
 4. Vizatimi Ikones se Photoshop
 5. Video Tutorial si te Pastrojme difektet e Fytyres ne Photoshop
 6. Nje menyre fare e thjeshte per te aplikuar nje Efekt Vintage mbi nje Foto nga Kristi
 7. Video Mėsimi 2 - Photoshop per Fillestaret - Marquee dhe Lasso Tool
 8. Video Mesimi 3 - Photoshop per Fillestaret - Si te presim Imazhet
 9. Ktheje foton ne Vizatim (pWs Production)
 10. Si ti zbardhojm dhembet (pWs Production)
 11. Si te bejm Montazh (Pws Production)
 12. Si te krijojm nje texture si te Matrix (Pws Production)
 13. Si te krijojm nje Logo per Music (Pws Production)
 14. Si te japim effect nje fotos (Pws Production)
 15. Si te bejm nje karikatur (Pws Production)