PDA

Shiko versionin e plotė : Gjuhėt e Programimit 1. [js]Shfaq daten e vizitave
 2. [js]Faqe me Fjalekalim
 3. Si tė bllokojm butonin e djathte ne faqet web?
 4. PHP : Funksion per Formatimin e Fushave te Tabeles
 5. PHP : Funksion per Kontrollin e Vertetesise Se numrit CC
 6. PHP : Funksione per Pershtatjen e Imazhit te statusit Skype
 7. PERL : Gjenerues Random
 8. PERL : Varg Fibonaci
 9. PHP: Testoni instalimin e php
 10. Tė pėrdoresh php brėnda tag html
 11. [PHP] Si tė shfaqim IP e anetareve
 12. [HTML] Perdorimi i iFrame
 13. [PHP] Script- Verifikimi adreses e-Mail
 14. Java Script Fun
 15. Blloko vjedhjen e fotove
 16. Kondicionet IF ELSE ne PHP
 17. Ridrejtimi i nje faqe web
 18. Blloko sulmin DOSS (DOSS attacks)
 19. [PHP] Script per te derguar e-mail
 20. Scripte ne JavaScript
 21. 5 gjerat qe nje programues fillestar PHP duhet te dije
 22. PHP - Fjalekalim Kazual, Random Password
 23. CSS - Tre menyra per CSS ne faqe
 24. Ēfarė eshte FIFO dhe LIFO ?
 25. Makina llogaritese ne Google
 26. PHP - Kod per verifikimin e adreses e-mail
 27. PHP - Si te krijojme nje script CAPTCHA
 28. PHP - Imazhe Kazuale per header apo reklama
 29. Ndihme ne gjuhen C
 30. Java Algoritm Renditje - QuickSort
 31. CSS Efekti letterpress vetem duke perdor CSS
 32. Spo muj me instalu nje script ne HOST
 33. Java Guida ne Java: Si te kthejme nje String ne Date
 34. Java Si te lexojme nje File Text ne Java
 35. Si te krijojme nje Loop (perseritje)
 36. Ndihme ne JAVA
 37. CSS Disa modifikime ne pamjen Firefox 4
 38. Si mund te kodoj IP time
 39. Java Instalimi i Andoid SDK per te ndertuar programe per telefona celular
 40. Java Shpjegimi i public static void main() ne Java!
 41. 3 Libra per C++ Shqip
 42. Database: Si te krijoni nje Table Baze me MySQL
 43. PHP Shpjegimi i Cikleve PHP Looping - while - for - foreach
 44. CSS Hapat e para per te mesuar CSS - Cascading Style Sheets
 45. Java 2 File PDF me Mesime dhe Ushtrime ne Java ne Shqip
 46. PHP Script per gjetjen Automatike te Sistemit Operativ
 47. [PHP] Shfaqja e IP-se se vizitorit te faqes tuaj
 48. Nxirrni noten mesatare te nje lende ne C
 49. Ndihmė nė PHP
 50. Ndihme ne HTML
 51. C++ Problem me Kushtet if/else
 52. me qe jemi diku
 53. Lojra me Javascript
 54. Programimi