Receta Gatimi
View RSS Feed

Erdi

 1. Windows XP SP3 World Wide 2011  Windows XP SP3 World Wide 2011 | 1 GB

  Permban Programet:

  Adobe Photoshop 10
  Adobe Reader 10
  FastStone Image Viewer 4.3
  Firefox 3.6.13
  FreeRapid Downloader 0.85u1
  HjSplit 2.3
  Internet Explorer 8
  Java Runtime Environment 6 Update 23
  ...
  Kategoritė
  Teknologji
 2. Si ti gjejme driverat ne Windows

  Per ata qe nuk e din se qfar firme eshte kompjuteri i tyre edhe nje menyre per me i gjete driverat pa asnje program. E vetmja gje qe ju duhet eshte te keni qasje ne internet.

  1. Shkojm te ikona e My Computer edhe shkojm te Properties  2. Shkojm te Hardware dhe klikojm tek Device Manager ...
  Kategoritė
  Komuniteti