• iPhone 2018 do te prezantohen me 12 Shtator    Gjate dites se sotme, Apple ka derguar ftesat per eventin e vet special qe do ta mbaje me 12 Shtator ne sallen Steve Jobs ne Cupertino.

    Sipas thashethemeve te fundit, Apple pritet qe ne kete ngjarje t'i prezantoje tre modele te iPhone: "iPhone XS" me ekranin me teknologji OLED dhe diameter prej 5,8" dhe dy te tjere me LCD 6,1", respektivisht 6,5". Pervec celulareve te rinje, te mencur, Apple pritet qe te prezantoje edhe nje Apple Watch te serise 4 sidhe iPad Pro, te ri.

    Ngjarja do te transmetohet live ne web faqen e Apple dhe ate mund ta ndiqni nga pajisjet e juaja Apple sidhe ato te Microsoft me Windows 10 duke perdorur shfletuesin e Microsoft, Edge.
  • Sponsor