Receta Gatimi
View RSS Feed

Kliton

Rikthimi i fotove,videove, dukumentave te fshira gabimisht nga ne

Rate this Entry


Problem me fotot,programet,dokumentat etj te fshira gabimisht nga ju, qe ju duhen patjeter,zgjidhja eshte teper e lehte, programi i cili quhet Recuva na mondeson rikthimin e te gjithave fotove videove dokumentave etj te fshira gabimisht nga ne.
Programi Recuva eshte teper efiks ne sakanimin dhe gjetjen e fotove videove etj qe ne kemi fshire gabimisht.Programi Recuva eshte dhe ne gjuhen Shqipe dhe mbi te gjitha eshte nje program pa pagese(free).
Shkarko Recuva

Updated 08-02-2010 at 08:48 AM by Kliton

Etiketa: dokumentat
Kategoritė
Uncategorized

Komente

  1. Maska e Erdi
    nuk ben linku!!
  2. Maska e Kliton
    Linku eshte ne rregull,mund ta shkarkosh.

Trackbacks

Total Trackbacks 0
Trackback URL: