Receta Gatimi
View RSS Feed

Kliton

Argjentine “Supermeni” shpeton makinen nga treni

Rate this Entry


“Supermeni” ekziston vertete, te pakten ne Argjentine. Kete e verteton nje video sigurie ne nje prej rrugeve te vendit amerikano-latin, ku nje person ka rrezikuar jeten e tij per te shpetuar ate te te tjereve.
Sipas asaj qe shihet ne videon e publikuar ne gjithe mediat vendase dhe qe tashme eshte bere publike ne te gjithe boten, nje person vendos te shtyje nje makine qe kishte ngelur ne binaret e trenit, duke shpetuar per te qindat e sekondes.

Pasi ka shtyre makinen qe ishte bllokuar ne shina, njeriu ende i paidentifikuar ka shpetuar edhe vete.

Kategoritė
Uncategorized

Komente

 1. Maska e EMAUS
  Bravo, sa i gezuar qe qenka hahaha
 2. Maska e Kliton
  Norma,i bjen te ket shpetuar jete njeriu.
 3. Maska e eugjeni
  edhe po tu kishte rene vetem do i kishte spostu
 4. Maska e Donnaa
  Bravo me pelqeu

Trackbacks

Total Trackbacks 0
Trackback URL: