Receta Gatimi
View RSS Feed

Vitamina

Microsoft.com ndron pamjen e faqjes web

Rate this Entry
Microsoft.com ka ndryar pamjen e faqes duke i dhene nje paraqitje me "moderrne". Shume ndryshime kohet e fundit ne Microsoft duke konsideruar dhe kthimin mbrapa te logos se shoqerise.

Etiketa: logo, microsoft, windows
Kategoritė
Uncategorized

Komente

Trackbacks

Total Trackbacks 0
Trackback URL: