Sa djem kishte Isai?! Tete apo shtate?!

1eSamuelit17:12 Davidi ishte biri i atij Efrateut tė Betlemit tė Judės, qė mbante emrin Isai dhe kishte tetė bij. Nė kohėn e Saulit, ky njeri ishte i plakur dhe i shtyrė nė moshė.
1eSamuelit17:14 Davidi ishte mė i riu dhe tre mė tė mėdhenjtė kishin shkuar pas Saulit.

Versetet e meposhtem e mohojne se Isai kishte tete djem.

1eKronikave2:13,14,15 Isait i lindi Eliabi, i parėlinduri i tij, Abinadabi i dyti, Shemiahu i treti,Nethaneeli, i katėrti, Radai i pesti,Otsemi i gjashti, dhe Davidi i shtati.


Si quhet biri i dyte i Davidit i lindur nga Abigail,Karmelitja?! Kileab apo Daniel?!

2eSamuelit3:3 i dyti qe Kileabi, ia lindi Karmelitja Abigail,.....

1eKronikave3:1 ....i dyti ishte Danieli, nga Abigail, Karmelitja;


Sa djem kishte Davidi?!

2eSamuelit5:14,15,16 Kėta janė emrat e bijve qė i lindėn nė Jeruzalem: Shamua(1),
Shobab(2), Nathan(3), Salomon(4),Ibhar(5), Elishua(6), Nefeg(7), Jafia(,Elishama(9), Eliada(10), Elifelet(11).

1eKronikave3:5,6,7,8 Kėta pėrkundrazi i lindėn nė Jeruzalem; Shimea(1), Shobabi(2), Nathani(3) dhe Salomoni(4), domethėnė katėr fėmijė tė lindur nga Bath-Sheba, e bija e Amielit.Ishin pėrveē tyre Ibhari(5), Elishama(6), Elifeleti(7),Nogahu(, Nefegu(9),
Jafia(10),Elishama(11), Eliada(12) dhe Elifeleti(13),

1eKronikave14:4,5,6,7 Kėto janė emrat e bijve qė i lindėn nė Jeruzalem: Shamua(1), Shohabi(2), Salomoni(3),Ibhari(4), Elishua(5), Elpeleti(6),Nagahu(7), Nefegu(,
Jafia(9),Elishama(10), Beelida(11) dhe Elifeleti(12).

Me tregoni sa djem kishte Davidi?! 11,12 apo 13?!
Nese i shikoni edhe emrat e tyre ndryshojne nga verzioni ne verzion.
Cilit verzion i beson nje besimtare qe e beson Biblen?