Pas shume kerkesash per kete program si dhe per nevojshmerine qe ky program ka ja ku erdhi dhe Video Tutoriali.

Ne bashkepumin me Nerti, krijuam kete video per te kuptuar si funksionon nje program i tille dhe cfare duhet.

Shiko Videto Tutorialin si te kontrollosh nje PC ne distance.
Shenim per videon: Duhet te keni kujdes kur lidheni, ne pc e personit B duhet te kete te drejtat e firewallit per lidhjen qe do te ndodhe me pc e personit A.

Per cdo dyshim pyetje apo komente mund te shkrunani ne vazhdim te kesaj teme.