Cila eshte endrra juaj ne sirtar ? Po e filloj un e para .. endrra ime ne sirtar eshte te behem balerinpo e juaja?
Cila eshte endrra juaj ne sirtar ? Po e filloj un e para .. endrra ime ne sirtar eshte te behem balerinpo e juaja?
tani , ate termin "ne sirtar " do ish mir ta kishe hequr
ka lloji lloji endrrash , afatshkurtra e afat gjata
po them nje ashtu e nje kshu
afat gjat : te me bjeri dega qe dua , me ke e dua , dhe atje ku dua
-II- shkurter: e kam kaq shum enderr nje mace saaa se them dot ...,,,,imagjonoj sikur i blej fjongo , i lyej thonjt , i hedh parfum , po pres me pa durim te lindi ajo macja qe me ka gjet shoqja![]()
mjera mace qe do bjer ne duart e kesaj siper!!
Tani per enderra me sy hap, ka qene te behesha President por ma mori Topi per 1 vot!
Te tjerat jane me shume deshira sesa enderra. Te kem nje si vila e George Clooney!
ehhhh sa mir esht kur enderron me sy hapur apo jo renihahaha
pse ti renix nuk ke ndonje enderr qe do ta realizosh se shpejti ???
ou , goxha ambicje njeri...
e kam kaluar ate faz ku enderroja gjera te pa mundura...
enderroja gjera te tipit , sikur te isha atje me kte etjjjjjjj
nje xhiro me Ferrrarin ne ndonje gare te F1![]()
Kohet e fundit kam filluar te mendoj sikur te krijoja nje organizate per te ndihmuar femijet ne shqiperi. Ato jetim, te varfer, te semure dhe ne pamundsi per te qene si te gjithe femijet e tjere. Shpresoj ta realizoj nje dite dhe pse jo sa me shpejt. Ka shume femije rom ne shqiperi qe i lene ne cep te rruges, i mbysin me valium, vetem e vetem qe te perfitojne te holla. Ato prinder jane te pashpirt dhe me vjen keq qe ne shqiperi nuk ka nje ligj qe ti mbroje ato femije. Aty mund te marrin lloj lloj semundjesh. Plus ka dhe shume te tjere, qe nga varferia nuk shkollohen...e shume e shume raste te tjera qe jane per te ardhur vertet keq dhe me duket se askush nuk mendon per to.
A sa endrra ka njeriu,sidomos une,spo i them te gjitha se mbushet gjithe faqja,por ndonje me te preferuar skam.
me behet qejfi per te gjith ju paskeni ambicie![]()
![]()
Kam humbur celsin...se hap dot...le te mbetet aty!....
po get qe ka me met qaty...