E di cfare?...me the nje dite...cfare i thash?...e di cfare keni te perpashket ti dhe deti?...qesha...dhe syt i kishim te ngulur tek deti te dy...trazirat i thash..here jemi te qete dhe here me dallge.hahhahahah...jooo tha...pervec syve se kjo dihet tha..jeni shume te bukur ne siperfaqe..dhe ne thellesi keni nje mister te tere...te hutoni me pamjen madheshtore..por sa afrohesh te zhysni ne thellesi...hahahhaha qesha si femij...sa bukur thash te krahasohesh me detin...por dhe shemtuar ne te njejten kohe....brenda meje mbartet nje mister pa dyshim..por me nje ndryshim se ne thellesine time jam zhtyur vet une..sepse nje dashuri qe e ndjej e vuaj une..dhe nuk e kuptova kete zhytjen e tij..e di qe une e adhuroj dhe e dashuroj detin me tha?..qesha..e pra ne kete pike une dhe deti nuk jemi njesoj...qeshi...jo nuk jeni tha..sepse jane dashuri te ndryshme..deti here here me jep frik tha..ndersa ti me jep kurdohere qetesi..deti here me duket i shemtuar kurse ti kurdohere e bukur..pastaj deti eshte dashuria e shume njezeve..ndersa ti vetem e imja..hapa syt..d.m.th je mikja ime dhe vetem une te kam mike me tha..dhe pas kesaj bisede..tel zemer ku je?...ec pra i thash.zemra jote te kerkon....se tani e kuptova qe ngjaj me detin me shume se kurr..jemi aq te medhenj ne zemer..dhe serish mbetemi vetem...une dhe deti..