Shumica prej perdorueseve te Internetit e kane nga nje llogari ne Facebook dhe disa te tjere mbi 10-te te tilla. Nese ju perfshiheni ne rastin e pare dhe ne momentin e rregjistrimit keni keni perdorur te vetmen adrese emaili qe keni, ateher mendoj se jeni te merzitur nga gjithe ato njoftime qe merrni ēdo dite mbi ngjarjet ne facebook.Per ata/ato qe nuk e dine, eshte e mundur te hiqen keto njoftime nga Facebook. Per ta bere kete ndiqni keto 4 hapa qe kam shpjeguar me poshte.

Si te heqim njoftimet e Facebook?
Ne radhe te pare identifikohuni ne facebook me email dhe password. Me pas drejtohuni tek ajo shigjeta e vogel siper ekranit ne pjesen e djathte dhe zgjidhni Account Settings.Me pas zgjidhni Notifications nga paneli i majte i ekranit si ne figure:Hapi tjeter qe duhet te beni eshte te klikoni EDIT mbi ēdo rrjesht tek dritarja qe ju hapet:Tek kjo hapesire duhet te hiqni te gjitha shenjat V qe ju shfaqen ne kollon.Pasi ta kryeni Klikoni mbi Save Changes, dhe jepini fund te gjithe emaileve qe ju mundonin ēdo dite!


Ah, nese deshironi mund te beni fan i Lirenti.com ne Facebook! Kliko tek ky link: https://www.facebook.com/portalishqiptar ose me poshte imazhit.