Kjo eshte nje video tjeter e pregatitur nga Kristi Mollaj, ku tregon se si mund te aplikoni nje efekt Vintage mbi nje fotografi!

Doja te shtoja diēka qe nuk eshte permendur ne video mbi Curvers!
Pjesa e poshteme e grafikut raprezanton pjesen e erret e imazhit tone, dhe me sakte, cepi i majte poshte eshte ai me i errti, dhe i kunderti siper djathas.

Dhe kjo perkthehet se kur ne levizim drejtezen, ose shtojme pika te tjera ne drejtezen e Curves, tonaliteti ngjyrave do te ndryshoj. Ne video si tonalitet eshte zgjedhur Blu.... Kete gje mund ta beni tek channles.

Shikim te kendshem!