Pas Instagram, Facebook hedh mbi vete aplikacionin tjeter per Telefonat e mencur Mobil, Karma.Facebook ka blere perseri nje aplikacion per telefona te mencur. Karma eshte nje aplikacion per iPhone dhe Android i cili u mundeson miqeve ne USA permes Social Networks (rrjetet socjale), te dergojne E-mail apo SMS tek njeri-tjetri. Pas njoftimit, ai qe merr dhuraten e jep e-mail adresen e vet dhe Karma i dergon atij dhuraten e perzgjedhur. Sa ka paguar Facebook per aplikacionin e ri Mobil nuk dihet akoma, por cmimi duhet te jete shum me poshte nen Miliardin e paguar per Instagram, te cilin Facebook e bleu ne Prill.

Si Instagram edhe Karma do te jete si produkt ne vete. Grupi i Know-How duhet te inkorporojė edhe me tutje ne zhvillimin e rrjetit socjal. Tani per tani Facebook ka akoma per te marre ne hapsiren e Telefonise Mobile, por deri tani eshte veshtire te kete sukses per arsye te rritjes se vrullshme se perdorueseve Mobil.