Nuk e di ju, por personalisht nuk jam ndonje fans i madh i toolbar! Dhe per ata qe nuk e dine, Lirenti.com ka nje toolbar mjaft informues
Si te heqim Toolbar e Bing
1- Hapim Internet Explorer dhe shkojm tek 'Tools' dhe zgjedhim 'Manage Add-ons'.
3 - Zgjidh/Hightlight BING Tool bar dhe kliko mbi 'Disable'!

Por nese ju pelqejne Toolbar-et: Provoni dhe kete te forumit tone: http://lirenticom.ourtoolbar.com/