Linja e Laptop-eve per Biznes, Vostro, eshte gati te merr nje azhornim ne prozessoret e rinje Ivy Bridge. Sot kompanija do te prezantoje Laptop-et Vostro 3360, 3460 dhe 3560 ne madhesi prej 13, 14 dhe 15 inē.


Te gjitha modelet mund te konfigurohen me gjeneraten e dyte te prozessoreve (Core i3), apo te gjenerates se trete (Core i5 dhe i7) Intel CPU, se bashku me disa opsione per grafike dhe deri ne 8GB RAM Memorie. Dhe mos t`i harrojme karakteristikat e biznesit: lexues i gishterinjeve (eng. fingerprint reader) enkriptim i skedareve dhe folderave sidhe software te sigurise do te jene te perfshire gjithashtu ne te treja modelet. Vostro 3360 dhe 3460 gjithashtu do te ofrojne broadband 4G LTE.

Duke u specifikuar me shume, Vostro 3360 qe kushton $649, eshte 0.76 inē i trashe, peshon 3.67 pound dhe vjen me nje HDD (Hard Disk Drive) standard me kapacitet prej 320GB e cila mund te konfigurohet ne 32GB SSD (Solid State Disk). Duke filluar nga $599, Vostro 3460 qe peshon 4.92 pound vjen me opsionet e njejta te prozessorit dhe grafiken NVIDIA GeForce GT 630M deri ne 7,200RPM, 750GB HDD shoqeruar me nje SSD 32GB. Ndryshe nga 3360-a, 14 inēeshi vjen me tastier te ndricueshme nga pas dhe perfshine nje Optional Drive. Se fundmi eshte edhe 15 inēeshi Vostro 3560 i cili peshon 5.75 pound, dhe qe mund te konfigurohet me grafiken AMD Radeon HD 7670M dhe ekran me rezolucion 1920 x 1080 (merrni te njejtat opsione te ruajtes se te dhenave si 3460, sebashku me tastieren e ndricueshme nga pas dhe Optional Drive). Vostro 3560 aktualisht eshte ne shitje per $599 ne Webfaqen e Dell, ndersa 3360 dhe 3460-a do te jene ne dispozicion me 21 Qershor.Me posht mund t`i shikoni fotot e Dell Vostro 3360

Kodi:
http://www.engadget.com/photos/dell-vostro-nda/
Dell Vostro 3460

Kodi:
http://www.engadget.com/photos/dell-vostro-3460/
dhe

Dell Vostro 3560

Kodi:
http://www.engadget.com/photos/dell-vostro-3560/
Lirenti.com