Shpesh here anvirusi nuk eshte i afte ti heqi te gjitha viruset. Ose me sakte ne rastin kur nuk kemi shkarkuar akoma nje te tille. Ateher ajo qe duhet te bejme eshte te shkarkojme vegla shtes per te hequr keto viruse. Nje nga keto vegel eshte dhe Virus Removal Tool nga Kaspersky

Viruse si Trojan jane shume veshtire per ti hequr nga sistemi. Por me ane te ketij programi gjithēa do te thjeshtohet!Shkarko Virus Removal Tool