Mozilla ka leshuar versionin e ri te shfletuesit te vet Firefox 14.0.1. Ky azhornim sjell disa karakteristika te reja duke perfshire ketu Google search HTTPS dhe Full-Screen (ekran i plote) per perdoruesit e Mac dhe shiriti i url-s tani kompletohet vete. (psh: nese shkruajme goo do dali google direkt).

Sic eshte edhe zakon, jane rregulluar edhe gabime te tjera ne shfletues dhe mbyllur vrima qe ishin ne versionin paraprak. Per ta shkarkuar Firefox 14.0.1 per Windows English klikoni ketu