Firefox 16 do te jete versioni i fundit i cili do ta mbeshtese Sistemin Operativ te Apple, Mac OS X 10.5 "Leopard". Kete e kane bere te ditur zhvilluesit e Mozillas. Sipas Roadmap (linjes, radhes) se versioneve te Firefox, versioni i 16 do te leshohet me 9 Tetor. Leshimi publik do te behet me 17 Tetor dhe sic raporton Macworld ai nuk do te mund te hapet me ne Mac OS X 10.5. Edhe versioni 21 do te jete i fundit qe do ta mbeshtese Mac OS X 10.5.