Ne New York eshte duke u ndertuar banesa me e larte e te gjith qytetit dhe padyshim qe eshte edhe me luxozja! Banesa e quajtur Pent-House eshte duke u ndertuar ne Central Park dhe ofron edhe nje pamje fenomenale nga jashte.

Banesa eshte 305 metra e larte dhe ka gjithsej 90 kate. Perfundimi i saj eshte planifikuar te behet ne vitin 2013 dhe cmimi i nje suite ne te do te filloje prej 12,7 Milion Euro.

Eshte pothuajse e pamundur te flihet me nje pamje si kjo!

Edhe banjo ka pamje nga jashte gjithashtu!